onsdag 25 september 2013

Upptäck hur du kan ersätta din nuvarande inkomst genom att plugga in till Six Figure Mentors, ett färdigt fungerande försäljningssystem som har ett bevisat resultat världen över.

Hösten är i full gång och vi erbjuder en internet möjlighet för den som vill jobba med något eget ( EJ MLM )


Hur ser din livssituation ut?

Letar du efter något som skulle kunna ge dig mer förändring i både inkomst och frihet? Och där du kan jobba hemifrån eller var du vill med en dator?



SFM global digital verksamhet har det mesta och det bästa för en digital entreprenör, dvs utbildningar, verktyg, mallar, coaching och support



Detta utbildningsprogram är skapat med hjälp av befattningshavare från “Fortune 500” företag. Fortune 500 är en lista av USA´s mest framgångsrikaste företag. I detta utbildningsprogram lär du dig att använda samma strategier som de använder inom


Marknadsföring – Internet marknadsföring
Ledarskap 

Försäljning 
Kundservice 
Varumärke 
Personlig utveckling 
Produktskapelse 
Juridik 
och mycket mera till


I SFM Online verksamhet har du möjlighet

Ersätta din nuvarande inkomst genom att plugga in till SFM Six Figure Mentors, ett färdigt fungerande försäljningssystem som har ett bevisat resultat världen över.

Få hög provision per försäljning genom att marknadsföra Digital Experts Academy´s digitala utbildningsprogram endast på internet.

Slippa att arbeta med försäljning då vi har säljsupport som sköter det tråkiga arbetet åt dig.(Självklart kan du göra det också om du tycker det är roligt)..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar