måndag 26 augusti 2013

Vilka är det då som har börjat jobba hemifrån online med SFM






Att ge sig ut jobba via internet ger stora möjligheter

Under denna tid som vi har varit verksam med SFM affärssystem har vi sett hur det är möjligt att jobba åt sig själv och inte sitta vänta på att någon annan ska göra jobbet åt dig som det tydligt framgår i MLM  koncept.

Nej med vilja och fokus med att komma framåt går det att skapa den framgång man vill av sin egen drivenhet. Klart det går säkert också i MLM koncept, men då får man inte glömma är att du säljer själv om du tex jobbar med Herbalife, Amway, ASEA osv....
I dessa koncept måste du ofta ha homeparty för att marknadsföra produkterna och först och främst är det vännerna man prackar på.

I SFM affärssystem säljer SFM säljteamet åt dig och du tjäna ändå stor provision. Här jobbar du inte med dina vänner utan du har kunder världen över. Det du lär dig är att driva trafik på Internet så att kunderna hittar dig. 

Men det gäller verkligen se vad som passar för det inte säkert just du tycker om att bara jobba via Internet utan behöver ha ett koncept där du träffar människorna i live. 


Att arbeta med en online verksamhet gör att du har möjlighet till en stor global marknad, med miljontals människor. Du når dessa människor 7/24 365 dagar per år.

SFM har hjälpt hundratals människor till att bygga en grund stabil verksamhet online med goda inkomst möjligheter.



Vilka är det då som har börjat jobba hemifrån online med SFM


- personer som var trötta på sitt tidigare arbete
- personer som tröttnat på att ha en chef som bestämmer över dem
- de som sökt en extra inkomst
- de som startat upp en verksamhet under föräldraledigheten
- arbetslösa
- pensionärer
- studenter
- egen företagare som vill utbilda sig i internet marknadsföring
- m.m

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar